Cauta afectiunea pe care vrei sa o tratezi...

Domnul M.S. a venit la noi dupa ce a suferit o ruptura de tendon Ahilian in urma unui traumatism provocat in cadrul unei activitati sportive. Interventia chirurgicala a avut loc cu 5 saptamani inainte. Pacientul incepuse recuperarea la spital, dar a decis sa continue recuperarea la centrul nostru. Acest lucru i-a grabit vindecarea si i-a imbunatatit calitatea vietii. 

Pacienta L.V. a venit la noi cu o retrolisteza, adica alunecarea posterioata a unei vertebre. Vertebra a alunecat 3 mm impreuna cu discul intervertebral L4/L5. Exista si o protruzie discala la nivelul L5-S1. De asemenea prezenta amorteli la nivelul piciorului si mainii drepte. Pacienta nu putea sa stea prea mult timp in picioare fara sa apara dureri foarte mari. Orice miscare dinamica sau care presupune aplecarea erau limitate din punct de vedere al mobilitatii.

In acest an am luat decizia de a oferi doar pachete complete de recuperare, nemaifiind posibila plata pe sedinta. Am luat aceasta decizie datorita misiunii pe care ne-am asumat-o inca de la inceput. Aceea de a oferi cel mai bun randament terapeutic posibil fara a face nici un compromis. Vrem ca fiecare pacient cu care lucram sa beneficieze de toate procedurile terapeutice necesare pentru o recuperare eficienta. Nu ne dorim ca acestia sa renunte la unele proceduri pentru a reduce costul tratamentului.