Date de contact

contactati-ne pentru programari sau detalii...

Unde ne gasesti? E simplu! In incinta Stadionului Cluj Arena.

Programari tratament

0749092447 0744308648

Tratamente domiciliu: 0744308648

Feedback pacienti

Sugestiile sau reclamatiile ne ajuta sa imbunatatim serviciile pe care le oferim si sunt foarte importante pentru noi. Completeaza formularul de mai jos si ajuta-ne sa devenim mai buni pentru tine.

Vezi formular

Formular solicitare angajare

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, completeaza formularul si te vom contacta in momentul in care vom avea un post disponibil. Cautam medici, kinetoterapeuti, specialisti vanzari.

Vezi formular

Informatii pacienti

Foloseste acest formular pentru solicitarea de informatii suplimentare. Inainte de a face acest lucru verifica in sectiunea Intrebari frecvente daca nu s-a raspuns deja la intrebarile pe care le ai si tu.

Vezi formular

Vrei sa discuti fata in fata cu un fiziokinetoterapeut?

Intalneste-te fata in fata cu un fiziokinetoterapeut si discuta despre afectiunile tale. Acesta iti va face toate testele neuromusculare si articulare necesare, te va ajuta sa stabiliti impreuna obiectivele terapeutice si iti va alcatui un plan de tratament personalizat. Vei beneficia de consultanta si indrumare pe toata perioada tratamentului. Lucram doar pe baza de programare si nu vei fi nevoit sa stai nici o clipa in sala de asteptare. E simplu, rapid si eficient!