Localizat intr-o zona superba a Clujului, in incinta stadionului Cluj Arena, centrul KinetikMed dispune de toate conditiile necesare pentru un tratament de recuperare eficient. Cateva dintre facilitati sunt: doua sali de kinetoterapie, doua sali de fizioterapie, pista interioara, dusuri, parcare subterana, lift pentru persoanele cu dizabilitati, aparatura de fizioterapie, aparatura pentru recuperarea echilibrului, a mobilitatii, a coordonarii sau a rezistentei la efort. La toate acestea se mai adauga o echipa de fiziokinetoterapeuti cu o experienta bogata in recuperare. Lucram pe baza de programare, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa stai niciodata intr-o sala de asteptare. Lucram de asemenea dupa conceptul de terapie combinata, asa ca vei efectua toate procedurile necesare in fiecare sedinta de tratament.

Sistemul de recuperare dezvoltat de echipa noastra consta in evaluarea, monitorizarea si imbunatatirea celor mai importanti noua parametri care influenteaza buna functionare a aparatului locomotor. De aici rezulta si cele mai importante obiective terapeutice pe care le urmarim tratament: ameliorarea durerii, recuperarea mobilitatii, recuperarea fortei, recuperarea stabilitatii, recuperarea echilibrului, recoperarea coordonarii, recuperarea rezistentei, recuperarea posturii, optimizarea greutatii. Incepem tratamentele cu o sedinta de evaluare in care alcatuim un plan terapeutic individualizat care sa duca la indeplinirea acestor obiective. Pentru o recuperare completa si pe termen lung nu este suficient sa scapam de durere. Este necesara indeplinirea tuturor obiectivelor terapeutice de mai sus.

Pentru a obtine un randament terapeutic cat mai bun, am ales sa efectuam procedurile de tratament pe care le consideram cele mai eficiente. Tipurile de proceduri si modul de aplicare al acestora variaza in functie de particularitatile fiecarui pacient in parte. Kinetoterapia are vaste indicatii, fiind una dintre cele mai importante proceduri de tratament. Cateva dintre beneficiile acesteia sunt: contribuie la ameliorarea durerilor si a inflamatiilor, la recuperarea mobilitatii, la recuperarea fortei musculare, la recuperarea rezistentei la efort, la recuperarea stabilitatii, a echilibrului si a coordonarii. Pe langa aceasta procedura de baza, efectuam si alte proceduri terapeutice indispensabile in recuperarea medicala: masaj medical, electroterapie, laserterapie, bandajari neuromusculare sau terapie miofasciala.

Preturile afisate sunt pentru pachete complete de tratament care includ toate procedurile terapeutice necesare. Acestea sunt alese de fiziokinetoterapeut in functie de etapa procesului de recuperare la care se afla pacientul. Durata sedintelor de tratament este 90 de minute. Pe langa costul tratamentului se mai achita o taxa de 35 RON/luna pentru acces in Stadionul Cluj Arena. Platile se pot face cash, online sau cu cardul. Programarile anulate cu mai putin de 48 de ore inainte sunt considerate efectuate si nu se recupereaza. Deoarece focusarea noastra este pe rezultate, nu efectuam sedinte de tratament individuale ci doar tratamente complete. Exista posibilitatea platii in rate, cu ajutorul unui card de credit Star BT.

Fiziokinetoterapeutii centrului sunt absolventi ai facultatii de Fiziokinetoterapie din cadrul Universitatii de Medicina. Au tratat peste 2.500 de pacienti si au participat la mai multe cursuri de formare cu specialisti din tara sau strainatate. Impreuna formam o echipa implicata si bine pregatita. Este important pentru noi sa ne consiliem pacientii pe parcursul intregului tratament. Credem ca un pacient bine informat e pe jumatate recuperat. De asemenea investim permanent in educatia noastra citind carti de specialitate, mergand la seminarii sau la cursuri. Ne place sa stim toate noutatile din domeniul nostru de activitate si sa le impartasim cu pacientii nostri. Ne plac provocarile si nu ne ferim de cazurile mai dificile, chiar daca iau mai mult timp si necesita implicare suplimentara.

Amenajarea si designul centrului a fost conceput in asa fel incat sa valorifice la maxim spatiul disponibil si aparatura de recuperare medicala. Atmosfera este una motivanta, orientata spre performanta dar totodata prietenoasa si plina de voie buna. Desi ne-am dori sa ne cunoastem direct, gasesti aici cateva poze cu noi.