Cauta afectiunea pe care vrei sa o tratezi...

Ca centru privat, am putut alege o locatie centrala intr-una dintre cele mai frumoase locuri a orasului. Lucram doar pe baza de programari astfel incat fiecare pacient este preluat exact atunci cand a fost programat. Nu se pierde timp prin sali de asteptare. Programul de lucru de la 8 dimineata la 9 seara ofera o flexibilitate crescuta, oferind pacientilor posibilitatea de a se recupera fara a intrerupe serviciul sau alte activitati cotidiene importante. Un terapeut are 6 - 8 pacienti pe zi si nu 20. Se aloca suficient timp fiecarui pacient, in fiecare sedinta. Se foloseste aparatura moderna si eficienta. Se folosesc doar sarsafuri si prosoape de hartie, de unica folosinta. Lucram dupa propriul nostru sistem de recuperare medicala pe care l-am dezvoltat in timp in urma experientei cu peste 2.000 de pacienti. Ne alocam suficient timp pentru explica fiecare pas al procesului de recuperare. Ne focusam pe materializarea tuturor obiectivelor terapeutice de baza cum ar fi recuperarea mobilitatii, a fortei, a stabilitatii, a echilibrului, a coordonarii, a posturii sau a rezistentei. Nu ne limitam doar la scaderea inflamatiilor si a durerilor. Monitorizam permanent evolutia fiecarui pacient. Solicitam feedback fiecarui pacient si imbunatatim permanent pe baza acestuia.

Desigur, niciodata lucrurile nu sunt perfecte si e mereu loc de imbunatatire insa ne straduim permanent sa ne autodepasim. Iar faptul ca in ultimii ani am devenit unul dintre cele mai apreciate centre de recuperare din Cluj, ne motiveaza si ne implineste.

Pentru a incepe un tratament de recuperare, solicita o sedinta de evaluare terapeutica completand formularul de la link-ul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.

PROGRAMARI: http://www.kinetikmed.ro/formulare-online/formular-evaluare-site.html

Adaugă comentariu

Fii sociabil! Adauga un comentariu :)


Codul de securitate
Actualizează