Cauta afectiunea pe care vrei sa o tratezi...

Orice program de recuperare medicala are o serie de obiective terapeutice. Un obiectiv terapeutic ar putea fi ameliorarea inflamatiei, recuperarea mobilitatii sau cresterea fortei musculare. Materializarea acestor obiective se face intr-o anumita ordine. De exemplu, nu putem creste forta musculara pana cand nu recuperam mobilitatea si nu scadem inflamatia. De asemenea daca dorim sa recuperam mobilitatea articulara, vom folosi unele exercitii la inceput si le vom schimba pe masura ce progresam. Pot sa apara perioade in care este necasar un repaus sau o schimbare a abordarii. Este important de retinut faptul ca procesul de recuperare este unul dinamic si flexibil care se muleaza permanent dupa capacitatea si nevoile pacientului. Nu exista un program de exercitii fix care se repeta de la inceput si pana la sfarsit.

De aceea rezultatele obtinute facand exercitiile de recuperare acasa rareori sunt satisfacatoare. Lipsa aparatelor necesare, lipsa procedurilor de fizioterapie sau a masajului, lipsa fiziokinetoterapeutului care sa supravegheze procesul de recuperare isi vor lasa amprenta in rezultate.

Asta nu inseamna ca nu ar trebui sa faci niciodata exercitii de recuperare acasa. Din contra. Recomandam frecvent pacientilor nostri sa faca unele exercitii si acasa, intre sedintele de tratament. Insa doar in paralel cu un program de recuperare supravegheat de fiziokinetoterapeut. 

Pentru a incepe un tratament de recuperare, solicita o sedinta de evaluare terapeutica completand formularul de la link-ul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.

PROGRAMARI: http://www.kinetikmed.ro/formulare-online/formular-evaluare-site.html

Adaugă comentariu

Fii sociabil! Adauga un comentariu :)


Codul de securitate
Actualizează