Cauta afectiunea pe care vrei sa o tratezi...

Numarul de sedinte necesare variaza in functie de afectiune si in functie de stadiul afectiunii. De asemenea trebuie sa luam in considerare varsta pacientului, starea lui fizica generala, daca exista sau nu si alte afectiuni asociate. Cand incepem un tratament de recuperare, pentru a stabili numarul de sedinte necesar, este obligatorie o sedinta de evaluare terapeutica. In cadrul acestei sedinte se analizeaza mai multi parametri, cum ar fi forta, inflamatia, durerea, mobilitatea, coordonarea sau rezistenta la efort. 

Pe baza acestor masuratori stabilim obiectivele terapeutice. Un obiectiv terapeutic poate fi ameliorarea inflamatiei, cresterea fortei sau recuperarea posturii. Pe urma estimam un numar de sedinte necesar pentru indeplinirea fiecarui obiectiv terapeutic. Insumam aceste sedinte si ajungem la un numar aproximativ de sedinte necesar pentru indeplinirea tuturor obiectivelor terapeutice pe care ni le-am propus.

In general, pentru majoritatea afectiunilor care intra in aria noastra de competenta, sunt necesare intre 12 si 24 sedinte de tratament insa sunt situatii in care numarul acestora poate depasi 100. De exemplu accidentele vasculare cerebrale, afectiunile reumatice la persoanele in varsta sau deformatiile coloanei vertebrale necesita o recuperare indelungata. 

Iti recomandam sa respecti numarul de sedinte prescrise de fiziokinetoterapeut. Altfel risti sa sari peste etape importante ale procesului de recuperare, sa nu obtii rezultatele pe care le doresti sau sa apara o recidiva in cel mai nepotrivit moment.

Pentru a incepe un tratament de recuperare, solicita o sedinta de evaluare terapeutica completand formularul de la link-ul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.

PROGRAMARI: http://www.kinetikmed.ro/formulare-online/formular-evaluare-site.html

Adaugă comentariu

Fii sociabil! Adauga un comentariu :)


Codul de securitate
Actualizează