Cauta afectiunea pe care vrei sa o tratezi...

Sedinta de evaluare terapeutica este o intalnire fata in fata intre fiziokinetoterapeut si pacient. In cadrul acestei intalniri se analizeaza toate actele medicale, inclusiv radiografii sau RMN-uri, se fac masuratorile si testele specifice (de mobilitate, forta, coordonare, echilibru, postura, rezistenta, stabilitate), se stabilesc obiectivele terapeutice si se alcatuieste planul de tratament individualizat.



In urma acestei sedinte de evaluare pacientul va afla care sunt deficientele concrete ale aparatului locomotor pe care trebuie sa le recupereze, care sunt pasii procesului de recuperare si ce anume trebuie facut la fiecare pas. Tot in cadrul sedintei de evaluare se estimeaza numarul de sedinte necesar si costul aproximativ al tratamentului.

A incepe un tratament fara o sedinta de evaluare este ca si cum te-ai apuca sa construiesti o casa fara nici un plan. Fara a stii cate camere va avea, ce inaltime va avea sau care vor fi materialele folosite. 

Multi pacienti primesc un diagnostic de la medic, afla ca au nevoie de un program de recuperare dar nu stiu nimic despre ce inseamna acest lucru. In cadrul sedintei de evaluare, terapeutul ii va explica pacientului toate detaliile de care are nevoie, prin prisma experientei sale. 

Pacientii bine informati tind sa aiba rezultate mai bune in recuperare. Intelegand fiecare etapa a procesului de recuperare ei sunt mai implicati si mai perseverenti. De aceea incercam permanent sa oferim acele informatii care stim din proprie experienta ca imbunatatesc rezultatele obtinute de pacienti. Oferim aceste informatii atat la modul general prin postarile noastre cat si individual, in cadrul sedintelor de evaluare efectuate de catre fiziokinetoterapeutii nostri.

Pentru a incepe un tratament de recuperare, solicita o sedinta de evaluare terapeutica completand formularul de la link-ul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.

PROGRAMARI: http://www.kinetikmed.ro/formulare-online/formular-evaluare-site.html

Adaugă comentariu

Fii sociabil! Adauga un comentariu :)


Codul de securitate
Actualizează