Cauta afectiunea pe care vrei sa o tratezi...

In acest an am luat decizia de a oferi doar pachete complete de recuperare, nemaifiind posibila plata pe sedinta. Am luat aceasta decizie datorita misiunii pe care ne-am asumat-o inca de la inceput. Aceea de a oferi cel mai bun randament terapeutic posibil fara a face nici un compromis. Vrem ca fiecare pacient cu care lucram sa beneficieze de toate procedurile terapeutice necesare pentru o recuperare eficienta. Nu ne dorim ca acestia sa renunte la unele proceduri pentru a reduce costul tratamentului.Pe de alta parte, ne dorim ca terapeutii sa faca tot ceea ce este necesar pentru pacient, fara a lua deciziile in functie de procedurile pe care le-a platit sau nu le-a platit pacientul. Ne dorim ca fiecare fiziokinetoterapeut de-al nostru sa foloseasca fara limite intreaga infrastructura a centrului de recuperare in folosul pacientului. 

De asemenea, din acest an lucram dupa propriul nostru sistem de recuperare medicala, numit K-MedSystem+, dezvoltat in ultimii ani de echipa noastra. Acest sistem este focusat pe obtinerea unei eficiente terapeutice maxime si are la baza experienta acumulata prin tratarea a peste 2.000 de pacienti cu care am lucrat in ultimii ani.

Acesta este motivul pentru care toate cele 3 pachete de recuperare pe care le oferim includ toate procedurile necesare. Este primul serviciu all inclusive medical din Cluj-Napoca. In acest fel eliminam compromisurile din procesul de recuperare. Fiecare pacient beneficiaza de tot ceea ce are nevoie, deciziile luandu-se doar avand in prim plan randemantul terapeutic.

Si cu toate acestea, pretul va ramane la sub 100 ron pe sedinta completa de tratament, cost care va include atat procedura de kinetoterapie cat si procedurile de electroterapie, laserterapie si masaj medical. In situatiile in care nu sunt necesare toate aceste proceduri, se va aloca mai mult timp procedurile de care pacientul are cea mai mare nevoie.

Stim ca pretul este important si incercam sa-l tinem cat mai jos dar consideram ca si mai important decat pretul este rezultatul terapeutic obtinut. Iar aceste rezultate sunt motivul pentru care ne aflam inca pe piata si suntem tot mai apreciati an dupa an. 

Pentru a incepe un tratament de recuperare, solicita o sedinta de evaluare terapeutica completand formularul de la link-ul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.

PROGRAMARI: http://www.kinetikmed.ro/formulare-online/formular-evaluare-site.html

Adaugă comentariu

Fii sociabil! Adauga un comentariu :)


Codul de securitate
Actualizează