Cauta afectiunea pe care vrei sa o tratezi...

Unul dintre cele mai frecvente motive invocate de pacientii care isi amana tratamentul de recuperare este lipsa de timp. Problema este ca cu cat se amana mai mult un tratament, cu atat afectiunea se agraveaza iar procesul de recuperare este ingreunat, dureaza mai mult si este mai costisitor. 


Insa exista si o veste buna. Modul in care se face recuperarea medicala in ziua de azi difera foarte mult de felul cum se desfasurau lucrurile in trecut. Acum nu mai este obligatoriu sa stai doua saptamani intr-o baza de tratament, rupt de toate activitatile zilnice. Poti alege un centru de recuperare medicala din orasul tau si sa iti faci sedintele de tratament in zilele si orele la care ai fost programat. Poti merge in continuare la servici si te poti ocupa de activitatile zilnice.

Cu siguranta poti investi doua ore pe zi pentru sanatatea ta, indiferent cat esti de ocupat. Pe masura ce beneficiile tratamentului incep sa apara si entuziasmul tau creste, vei fi tot mai motivat si iti va fi tot mai usor sa efectuezi sedintele de tratament.

Gandeste-te la corpul tau ca la o masina. Daca amortizoarele incep sa sune iar tu amani inlocuirea lor din lipsa de timp, va veni o vreme cand nu vei mai putea circula cu masina. Iar atunci va trebui sa-ti faci timp, fie ca vrei fie ca nu. Insa datorita multor alte piese care s-au deteriorat in timp datorita uzurii amortizoarelor, reparatiile vor dura de trei ori mai mult si vor costa dublu.  

Exact asa stau lucrurile si cu recuperarea medicala. Si ne lovim aproape in fiecare zi de acest lucru. Apeleaza la noi pacienti care au dureri de ani de zile dar au tot amanat recuperarea. Afectiunile s-au agravat intre timp atat de mult incat recuperarea dureaza luni de zile si din pacate, uneori, nu se mai pot face prea multe.

Recomandarea noastra este sa nu amani recuperarea medicala. Problemele nu se rezolva de la sine ci se accentueaza. Nu amana pana cand nu te mai poti ridica din pat din cauza durerilor. Recuperarea va dura mult mai mult iar costurile vor fi mult mai mari. Actioneaza din timp si investeste in cea mai mare comoara a ta. Sanatatea.

Pentru a incepe un tratament de recuperare, solicita o sedinta de evaluare terapeutica completand formularul de la link-ul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.

PROGRAMARI: http://www.kinetikmed.ro/formulare-online/formular-evaluare-site.html

Adaugă comentariu

Fii sociabil! Adauga un comentariu :)


Codul de securitate
Actualizează